Ο καθηγητής Γ. Προκοπάκης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΝΕΡΙΤ
Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε την Πέμπτη το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ και Τηλεόρασης Α.Ε. (ΝΕΡΙΤ), μετά τον διορισμό των μελών του από το Εποπτικό Συμβούλιο. Στη συνεδρίαση το Συμβούλιο επέλεξε για πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνοντα σύμβουλο τον σύμβουλο επιχειρήσεων και χημικό μηχανικό του ΕΜΠ Γεώργιο Προκοπάκη.
Την πρώτη του συνεδρίαση πραγματοποίησε την Πέμπτη το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ και Τηλεόρασης Α.Ε. (ΝΕΡΙΤ), μετά τον διορισμό των μελών του από το Εποπτικό Συμβούλιο.
Στη συνεδρίαση το Συμβούλιο επέλεξε για πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνοντα σύμβουλο τον σύμβουλο επιχειρήσεων και χημικό μηχανικό του ΕΜΠ Γεώργιο Προκοπάκη.
Μέλη οι Κατερίνα Ευαγγελάκου, Θεόδωρος Καρούνος και Νικόλαος Ξανθούλης, ενώ ο Κωνσταντίνος Πολυζωγόπουλο θα καλύψει τη θέση του νομικού, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, στο ΔΣ της ΝΕΡΙΤ ΑΕ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας