Μείωση 0,5% σημείωσε τον Ιούλιο ο γενικός δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνβωσε την Πέμπτη η ΕΛΣΤΑΤ.
Μείωση 0,5% σημείωσε τον Ιούλιο ο γενικός δείκτης τιμών παραγωγού στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουλίου 2012, έναντι αύξησης 3,8% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών το 2012 προς το 2011.
Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, η συγκεκριμένη εξέλιξη στο κόστος παραγωγής οφείλεται στη μείωση του δείκτη τιμών παραγωγού εγχώριας αγοράς κατά 0,3% και στη μείωση του δείκτη τιμών παραγωγού εξωτερικής αγοράς κατά 1,4%.
Εξάλλου, ο γενικός δείκτης, τον Ιούλιο, σε σύγκριση με τον δείκτη του περασμένου Ιουνίου, παρουσίασε αύξηση 0,8% έναντι αύξησης 2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών το 2012.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.