Χωρίς Παπαδόπουλο και Χούντελαρ έρχεται η Σάλκε
Η αποστολή της Σάλκε πέταξε από τη Γερμανία για τη Θεσσαλονίκη όπου την Τρίτη αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στη ρεβάνς του 1-1 στην «Αουφσάλκε Αρίνα» για τα πλέι οφ του Champions League. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιαν Κλάας Χούντελαρ, ενώ αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τζέφερσον Φαρφάν, Τζόελ Ματίπ, Λέον Γκορέτσκα και Ατσούτο Ουτσίντα, αν και όλοι τους είναι αμφίβολοι, αφού προέρχονται από τραυματισμό.
Η αποστολή της Σάλκε πέταξε από τη Γερμανία για τη Θεσσαλονίκη όπου την Τρίτη αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στη ρεβάνς του 1-1 στην «Αουφσάλκε Αρίνα» για τα πλέι οφ του Champions League.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιαν Κλάας Χούντελαρ, ενώ αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τζέφερσον Φαρφάν, Τζόελ Ματίπ, Λέον Γκορέτσκα και Ατσούτο Ουτσίντα, αν και όλοι τους είναι αμφίβολοι, αφού προέρχονται από τραυματισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι θα συμβεί όταν ο Ήλιος πεθάνει; Μαγευτική εικόνα του James Webb δείχνει την απάντηση
- Καζακστάν: Στη χώρα του Borat δεν αστειεύονται
- Γροιλανδία: Ο Τσέχος πρωθυπουργός αγόρασε υδρόγειο για να δει πού βρίσκεται – Viral για αρνητικούς λόγους
- ΟΙΕΛΕ για την νεκρή εκπαιδευτικό από την κακοκαιρία: «Τα φροντιστήρια δεν έκλεισαν – Το πληρώσαμε με μια ζωή»
- Τηλεκριτική διαιτησίας; Φοβούνται και την σκιά τους!
- Φάμελλος από Γλυφάδα: Σοβαρότατες οι ευθύνες της κυβέρνησης που δεν επενδύει στην πρόληψη

