
Αναρμόδιο για τη Δημόσια Τηλεόραση δηλώνει το ΕΣΡ
Αναρμόδιο να κρίνει επί της λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΔΤ) δηλώνει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Με ανακοίνωσή του τονίζει πως αρμόδια για να κρίνει είναι η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, σημειώνοντας πως ελπίζει στην κατά το δυνατόν πλήρη λειτουργία της ΔΤ σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Αναρμόδιο να κρίνει επί της λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΔΤ) δηλώνει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Η Αρχή, με ανακοίνωση, τονίζει πως αρμόδια για να κρίνει είναι η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, σημειώνοντας πως ελπίζει στην κατά το δυνατόν πλήρη λειτουργία της ΔΤ σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Στην απόφαση της Ολομέλειας, με την οποία μειοψήφησε η αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Λίνα Αλεξίου, υποστηρίζεται ότι δεν προβλέπεται από καμία διάταξη νόμου η αδειοδότηση των κρατικών τηλεοπτικών ραδιοφωνικών σταθμών και ως εκ τούτου δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του ΕΣΡ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442