Κοσμήματα 40 εκατ. ευρώ εκλάπησαν από ξενοδοχείο των Καννών
Τον δράστη της ένοπλης ληστείας στο ξενοδοχείο Carlton των Καννών, με λεία κοσμήματα αξίας 40 εκατ. ευρώ, αναζητούν οι αρχές στη νότια Γαλλία. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο ένοπλος κατάφερε να μεταφέρει τα κοσμήματα μέσα σε μία βαλίτσα.
Τον δράστη της ένοπλης ληστείας στο ξενοδοχείο Carlton των Καννών, με λεία κοσμήματα αξίας 40 εκατ. ευρώ, αναζητούν οι αρχές στη νότια Γαλλία.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, ο ένοπλος κατάφερε να μεταφέρει τα κοσμήματα μέσα σε μία βαλίτσα.
Η διεύθυνση του ξενοδοχείου, ερωτηθείσα σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.
Την έρευνα διεξάγει η αστυνομία της Νίκαιας.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του φετινού Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών είχαν κλαπεί κοσμήματα του οίκου Chopard αξίας 1,4 εκατ. δολαρίων από το ξενοδοχείο Novotel.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Πρωινό: Εννέα τροφές για ενέργεια όλη τη μέρα
- Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα σημειωθούν καταιγίδες
- Grand Theft Auto VI: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του
- Η κρίση πριν τα πρώτα «άντα»
- Οι Άφλεκ και Ντέιμον «υποκλίθηκαν» στον Ρόμπιν Γουίλιαμς
- Κραχ σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες – Το 70% αδυνατεί να ξεχρεώσει
- Ο Γερμανός καγκελάριος «είναι γυμνός» – Φρίντριχ Μερτς, ο αντιδημοφιλής
- Υποκλοπές: Οι 10 «μαύρες τρύπες» στην απόφαση του Αρείου Πάγου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/tao-yuan-W-Fptl6DW0g-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442