
Απορρίπτει ο Π.Καψής την αντιπρόταση των εργαζομένων της ΕΡΤ
Aπέρριψε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής την αντιπρόταση των εργαζομένων στην ΕΡΤ να εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ χωρίς ενδιάμεσο φορέα και με παραμονή όλων των εργαζομένων εκτός όσων συνταξιοδοτούνται.
Aπέρριψε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής την αντιπρόταση των εργαζομένων στην ΕΡΤ να εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ χωρίς ενδιάμεσο φορέα και με παραμονή όλων των εργαζομένων εκτός όσων συνταξιοδοτούνται.
«Δεν μπορεί να γίνει δεκτή η πρόταση των εργαζομένων» είπε ο κ. Καψής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84, υπογραμμίζοντας πως «αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ακυρωνόταν η πολιτική απόφαση του προηγούμενου διαστήματος, καθώς και οι δεσμεύσεις προς την τρόικα».
Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ πρότειναν στον Π.Καψή, στη συνάντηση που είχαν την Τετάρτη, να λειτουργήσει απευθείας η ΝΕΡΙΤ από τις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, χωρίς τη λειτουργία ενδιάμεσου φορέα.
Επίσης, πρότειναν το πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ να συνεχίσουν να το παράγουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και με ταχύτατες διαδικασίες να αποχωρήσουν με σύνταξη όσοι το επιθυμούν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442