Ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια για την ελληνική ελευθέρα πάλη
Το ασημένιο μετάλλιο των Μεσογειακών αγώνων της Μερσίνας κατέκτησε ο Αντρέας Τριανταφυλλίδης στα 66κ. της ελευθέρας πάλης. Ο Ελληνας σημείωσε συνολικά δύο νίκες σε τρεις αγώνες και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, μετά την ήττα του στον τελικό από τον Τούρκο Μουσταφά Καγιά με 9-7. Νωρίτερα, ο Τριανταφυλλίδης είχε νικήσει στον ημιτελικό τον Ιταλό Αντζελο Κόστα, ενώ στον προημιτελικό είχε κάμψει την αντίσταση του Αιγύπτιου Αγιάντ Ιμπραΐμ.Χάλκινο ο Ξενίδης στα 84κ. της ελευθέρας, χάλκινο και ο Καλανίδης στα 55κ..
Το ασημένιο μετάλλιο των Μεσογειακών αγώνων της Μερσίνας κατέκτησε ο Αντρέας Τριανταφυλλίδης στα 66κ. της ελευθέρας πάλης. Ο Ελληνας σημείωσε συνολικά δύο νίκες σε τρεις αγώνες και ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, μετά την ήττα του στον τελικό από τον Τούρκο Μουσταφά Καγιά με 9-7. Νωρίτερα, ο Τριανταφυλλίδης είχε νικήσει στον ημιτελικό τον Ιταλό Αντζελο Κόστα, ενώ στον προημιτελικό είχε κάμψει την αντίσταση του Αιγύπτιου Αγιάντ Ιμπραΐμ. Χάλκινο ο Ξενίδης στα 84κ. της ελευθέρας
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Τιμοφέι Ξενίδης στα 84κ. της ελευθέρας πάλης, με απολογισμό δύο νίκες σε τρεις αγώνες. Ο Ξενίδης επικράτησε στον προημιτελικό του Γάλλου Στεφάν Μαρτσίνσκι, αλλά στον ημιτελικό ηττήθηκε από τον Τούρκο Σερντάρ Μποκέ. Ωστόσο στον τελικό των ρεπεσάζ νίκησε 7-1 τον Τυνήσιο Αντνέν Ριμί και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Χάλκινο για Καλανίδη στα 55κ. της ελευθέρας
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και ο Θεοχάρης Καλανίδης στα 55κ. της ελευθέρας πάλης. Ο Ελληνας σημείωσε συνολικά δύο νίκες σε τρεις αγώνες και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, επικρατώντας στον τελικό των ρεπεσάζ του Ιβάν Ανακίεφ από την ΠΓΔΜ.
Νωρίτερα, ο Καλανίδης είχε νικήσει στον προημιτελικό τον Σύρο Φιράς Αλαλί Αλριφάι, ενώ στον ημιτελικό ηττήθηκε από τον Αιγύπτιο Ιμπραΐμ Χαφέζ.
Χάλκινο και Νυφαδόπουλος στα 120κ. της ελευθέρας
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και ο Χρήστος Νυφαδόπουλος στα 120κ. της ελευθέρας πάλης. Ο Ελληνας αθλητής σημείωσε συνολικά δύο νίκες σε τρεις αγώνες και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, επικρατώντας στον τελικό των ρεπεσάζ του Σύρου Ραζά Αλκράντ. Νωρίτερα, ο Νυφαδόπουλος είχε νικήσει στον προημιτελικό τον Μαυροβούνιο Βλάντιμιρ Ραντοσάβλιεβιτς, αλλά στον ημιτελικό ηττήθηκε από τον Τούρκο Ταχά Ακγκούλ.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Χαρούμενος για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου και έτοιμος για την επόμενη πρόκληση είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας, όπως ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον κυριακάτικο (5/4) αγώνα του.
Αν και και καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, ο Άρης (τρία δοκάρια κι ακυρωθέν γκολ), έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό ο οποίος διατηρεί τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της πρώτης 5ης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα.
LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική των play offs 1-4 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας