Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου το θέμα της ΕΡΤ
Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου θα τεθεί το θέμα του λουκέτου της ΕΡΤ, με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων των Πολιτικών Ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου.
Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου θα τεθεί το θέμα του λουκέτου της ΕΡΤ, με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων των Πολιτικών Ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου.
Έπειτα από παρέμβαση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χουντή, η πρόεδρος της Ευρωομάδας της Αριστεράς (GUE/NGL), Γκάμπι Ζίμερ, πρότεινε -και αποφασίστηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου- την εγγραφή του θέματος για το κλείσιμο της ΕΡΤ στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο τον ερχόμενο Ιούλιο.
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με άλλους ευρωβουλευτές διαφόρων εθνικοτήτων, μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής της γαλλικής εφημερίδας L’ Humanite και πρόεδρος της Ένωσης για την Πολυφωνία του Τύπου, Πατρίκ Λεγιαρίκ, ανέλαβαν να προετοιμάσουν το πλαίσιο προφορικής ερώτησης, η οποία καθορίζει και το περιεχόμενο της συζήτησης στην επόμενη Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας