Συμπλοκή με έναν σοβαρά τραυματία στις φυλακές Φελλίου Γρεβενών
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών αλβανός κρατούμενος των φυλακών Φελλίου, που τραυματίστηκε σε συμπλοκή με ομοεθνείς συγκρατουμένους του.
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών αλβανός κρατούμενος των φυλακών Φελλίου, που τραυματίστηκε σε συμπλοκή με ομοεθνείς συγκρατουμένους του.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί σε πτέρυγα των φυλακών, πριν οι κρατούμενοι βγουν για προαυλισμό. Όπως έγινε γνωστό, δύο ομάδες Αλβανών, για άγνωστους λόγους, ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας εκ των συμπλεκόμενων με αυτοσχέδιο μαχαίρι.
Να σημειωθεί ότι μόλις πριν από έναν μήνα ισοβίτης από το Ιράκ έχασε τη ζωή του στη διάρκεια συμπλοκής με συγκρατουμένους του στο ίδιο κατάστημα κράτησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Δευτέρας και της άνοιξης
- Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Δραματικές έρευνες για τον 34χρονο δύτη που αγνοείται
- Όλα όσα προσφέρει το μάνγκο στον οργανισμό μας
- Ξεκινά η ιστορική δίκη για τα Τέμπη με 36 κατηγορούμενους – Δικαιοσύνη και στήριξη ζητούν οι συγγενείς
- «Οδηγός» για τον ΕΝΦΙΑ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
- Αεροσκάφος της Air Canada συγκρούστηκε με όχημα στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια – Αναφορές για τραυματίες
- Ιράν: Εκρήξεις συγκλονίζουν την Τεχεράνη – Ισοπεδώθηκαν κατοικίες στην πόλη Ουρουμιγιέ
- Πυρκαγιά σε ρωσικό λιμάνι μετά από επιδρομή drones
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/jocke-wulcan-N_9yLWF3ikU-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442