Η Οργάνωση Γη ξεκινά από τις 17 Ιουνίου 2013 και έως τις 18 Ιουλίου 2013 καλοκαιρινά απογευματινά εργαστήρια για το σώμα και το πνεύμα.Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 18.00 – 21.00 στο Κέντρο της Γης.
Η Οργάνωση Γη ξεκινά από τις 17 Ιουνίου 2013 και έως τις 18 Ιουλίου 2013 καλοκαιρινά απογευματινά εργαστήρια για το σώμα και το πνεύμα.Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 18.00 – 21.00 στο Κέντρο της Γης.
Το κόστος συμμετοχής είναι 6 ευρώ/μάθημα με τα περισσότερα εργαστήρια να πραγματοποιούνται στη φύση.
Μια εισαγωγή στην αρχαία τέχνη του Thai Yoga Massage.
Εισηγήτρια: ´Αννα Μαρία Μέλισσα
Yoga (Κάθε Τρίτη 18.30-20.00)
Το μάθημα θα γίνεται στη φύση.
Εισηγήτρια: Ιωάννα Αστερίου
Tai Chi Chuan (κάθε Τρίτη & Πέμπτη 20.00 – 21.00)
Το Τάι Τσι Τσουάν είναι ένα πλήρες Κινεζικό σύστημα άσκησης για το σώμα και το νου, αλλά και μια ολοκληρωμένη μέθοδος αυτοάμυνας. Eίναι μια πλούσια σε βάθος και έκταση τέχνη, προσεκτικά μελετημένη ώστε να ωφελεί πολύπλευρα. Η συνεπής και μακροχρόνια εξάσκηση στην τέχνη αυτή , γυμνάζει ήπια το σώμα χαρίζοντας ευλυγισία, ισορροπία, αντοχή και δύναμη. Κατά την άσκηση γίνεται παραγωγή ζωτικής ενέργειας που συντελεί στην βελτίωση της σωματικής, νοητικής και ψυχικής υγείας του ανθρώπου. Λόγω του ήπιου τρόπου άσκησης το Τάι Τσι Τσουάν, μπορεί να ταιριάξει σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, σωματότυπου και φυσικής κατάστασης. Η άσκηση θα γίνεται στη φύση.
Από την γένεση και την πορεία της φωτογραφίας στην αισθητική και οπτική αντίληψη της εικόνας. Οι δύο κατευθύνσεις που θα διδάσκονται εναλλάξ κάθε εβδομάδα :
Η ανάγκη του ανθρώπου για επικοινωνία τον οδήγησε στη δημιουργία φθόγγων, πρώτα με το στόμα και αμέσως μετά με την κρούση αντικειμένων και την τριβή τους. Αυτό θα κάνουμε στα ραντεβού μας.
Νέες τεχνικές έκφρασης, δημιουργικής ανακάλυψης και καλλιέργειας της φαντασίας μας. Το εργαστήρι γίνεται για μικρά παιδιά (άνω 8 ετών) και τα μεγάλα παιδιά της πόλης.
Εισηγητής: Γιώργος Λαμπάτος
Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν στο e-mail: skonstantinidis@organizationearth.org
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας