Ο Σκόουλς αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του οριστικά
Αποσύρεται, αυτή τη φορά οριστικά, από τα γήπεδα ο Πολ Σκόουλς. Ο Αγγλος σταρ ανακοίνωσε ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν στην πρέμιερ λιγκ.
Αποσύρεται, αυτή τη φορά οριστικά, από τα γήπεδα ο Πολ Σκόουλς. Ο Αγγλος σταρ ανακοίνωσε ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν στην πρέμιερ λιγκ.
Ο 37χρονος μέσος είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά πως αποσύρεται το καλοκαίρι του 2011, ωστόσο τον Ιανουάριο του 2012 επέστρεψε στην ενεργό δράση για να ενισχύσει τη Γιουνάιτεντ.
Αρχικά ο Σκόουλς είχε δεχτεί να παρατείνει το συμβόλαιο του για ένα ακόμη χρόνο, ώστε να συμπληρώσει τα 20 χρόνια με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», αλλά η απόφαση του σερ Αλεξ Φέργκιουσον να αποσυρθεί τον οδήγησε κι αυτόν στην απόφαση να αποχαιρετήσει τα γήπεδα.
Ο Σκόουλς βρίσκεται στη Μάντσεστερ από το 1993 και έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 2 Λιγκ Καπ, 5 Κομιούνιτι Σιλντ, 2 τσάμπιονς λιγκ, 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας: Πατέρας και η σύντροφός του δέχθηκαν επίθεση κατά την παράδοση των παιδιών
- Tι ψώνισαν οι Έλληνες στις γιορτές: Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι «κατάπιε» πάνω από το 1/3 των δαπανών
- Στις… πλάτες του Λαουτάρο
- Ρωσία: Η Ουκρανία επιχείρησε επίθεση στο σπίτι του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με drones – Το Κίεβο το αρνείται
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση έβαλε «φέσι» 1 δισ. στον έντιμο αγρότη
- Συρία: Υπό στρατιωτική φύλαξη ομαδικός τάφος της εποχής Άσαντ – Ποινική έρευνα σε εξέλιξη




