Αθώος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος για την κατηγορία της προσβολής συμβόλων του κράτους.
Ο σκηνοθέτης συνελήφθη την Κυριακή, καθώς είχε αναρτήσει στο σπίτι του δύο πανό εκ των οποίων το ένα απεικόνιζε την ελληνική σημαία χρωματισμένη με κόκκινη μπογιά και με το σύμβολο της σβάστικας και την προσωπογραφία του Αδόλφου Χίτλερ στα δύο άκρα.
Πριν από περίπου έναν μήνα ο κ. Κολλάτος είχε συλληφθεί και πάλι, εξαιτίας πανό που είχε αναρτήσει στο μπαλκόνι του, το οποίο απεικόνιζε την ελληνική σημαία με μία γερμανική μπότα.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία
Το κεντρικό θέμα της 'Εκθεσης των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ επικεντρώθηκε στον αθλητισμό, και συγκεκριμένα στο μπάσκετ, αλλά ως φιλοσοφία ζωής, συνεργασίας
Πρεμιέρα για τις Πανελλαδικές σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα