Κάλεσμα της ΠΑΕ Ατρόμητος στον κόσμο για τα πλέι οφ
Στον Ατρόμητο επικρατεί ικανοποίηση για τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ και με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο πλάι της ομάδας στο «μίνι» πρωτάθλημα. Εν τω μεταξύ, χωρίς τον Σωκράτη Φυτανίδη θα αγωνιστεί η ομάδα του Περιστερίου στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με την ΑΕΚ, λόγω καρτών.
Στον Ατρόμητο επικρατεί ικανοποίηση για τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ και με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο πλάι της ομάδας στο «μίνι» πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών ενόψει της ολοκλήρωσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της για την εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδας μας στο μίνι πρωτάθλημα των play offs.
Σε μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα το αγαπημένο μας «αστέρι» φιλοδοξεί να γιορτάσει την επέτειο των 90 χρόνων από τη γέννηση του προσθέτοντας στη βίβλο της ιστορίας του μια ακόμη πολύ μεγάλη επιτυχία.
Απευθύνουμε γενικό προσκλητήριο σε κάθε φίλαθλο, σε κάθε περιστεριώτη ξεχωριστά, ειδικά σε εκείνους που μέχρι τώρα δεν μπορέσαμε να φέρουμε κοντά μας.
Η Ισχύς αποκτάται (άλλωστε) εν τη Ενώσει.
Όλοι μαζί στα play offs σαν μια γροθιά, ενωμένοι, κρατώντας ψηλά την σημαία μας να δώσουμε τη μάχη ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε την έξοδο του Ατρόμητου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά».
Χωρίς Φυτανίδη με ΑΕΚ
Απών από το ματς της 30ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ θα είναι ο Σωκράτης Φυτανίδης. Ο αμυντικός του Ατρόμητου συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στο ματς με τον ΟΦΗ και δηλώθηκε να εκτίσει την μια από τις δυο αγωνιστικές της ποινής του την προσεχή Κυριακή.
Έτσι προστέθηκε στους (ήδη απόντες) Ταυλαρίδη, Ιγκλέσιας που είναι επίσης τιμωρημένοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα μεταφέρουν έως 7000 κρατουμένους της οργάνωσης ISIS από τη Συρία στο Ιράκ
- Ρούτε με επιχειρήματα Τραμπ στο Νταβός: «Οι Ευρωπαίοι πρέπει να είναι ευτυχείς» που είναι επικεφαλής
- Ξεπέρασαν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ οι ζημιές από το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Σικελία
- Ολυμπιακός: Μετά τον Μιλουτίνοφ και ο Νιλικίνα εκτός αγώνα κόντρα στην Εφές
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες επί της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ και ΗΠΑ λόγω Γροιλανδίας
- «Ήταν ένας τρόπος να μην αποδεχτώ τη σιωπή»: Η Κάουθερ Μπεν Χάνια για όσα δεν είδαμε στην ταινία για την Χιντ Ρατζάμπ



