Το 2014 θα επιστρέψει ο Κόμπι Μπράιαντ
Στις αρχές του 2014 υπολογίζεται η επιστροφή του Κόμπι Μπράϊαντ στους αγωνιστικούς χώρους. Ο 34χρονος άσος των Λέικερς υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί η ολική ρήξη που υπέστη στον Αχίλλειο τένοντα και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, για την αποθεραπεία του θα απαιτηθούν από έξι έως εννέα μήνες.
Στις αρχές του 2014 υπολογίζεται η επιστροφή του Κόμπι Μπράϊαντ στους αγωνιστικούς χώρους.
Ο 34χρονος άσος των Λέικερς υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί η ολική ρήξη που υπέστη στον Αχίλλειο τένοντα και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, για την αποθεραπεία του θα απαιτηθούν από έξι έως εννέα μήνες.
Ο 34χρονος σούπερ σταρ χάνει το υπόλοιπο της περιόδου και θα είναι εκτός τουλάχιστον μέχρι την έναρξη της επόμενης σεζόν, ενώ το πιθανότερο είναι να τον ξαναδούμε στα παρκέ το 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
- Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]
- H Κομισιόν θέλει την Ουκρανία μέλος της ΕΕ χωρίς πλήρη δικαιώματα σε περίπτωση ειρήνης
- «Αν σώσαμε τις τράπεζες, μπορούμε να σώσουμε και την πίτσα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την 22η αγωνιστική (pic)
