Ο Όσκαρ Σμιντ «νίκησε» τον Νίκο Γκάλη και μπήκε στο Hall of Fame
Ο Νίκος Γκάλης δεν μπήκε τελικά στο αμερικανικό Hall of Fame, καθώς ο Βραζιλιάνος Όσκαρ Σμιντ συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους και εξασφάλισε μια θέση στους κορυφαίους. Ωστόσο ο Νίκος Γκάλης ήταν ο μεγάλος νικητής στην ψηφοφορία του κοινού.
Ο Νίκος Γκάλης δεν μπήκε τελικά στο αμερικανικό Hall of Fame, καθώς ο Βραζιλιάνος Όσκαρ Σμιντ συγκέντρωσε περισσότερες ψήφους και εξασφάλισε μια θέση στους κορυφαίους.
Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε στην ίδια λίστα με τους μη Αμερικανούς παίκτες μαζί με τους Βλάντε Ντίβατς, Όσκαρ Σμιντ, Μίκι Μπέρκοβιτς, Ταλ Μπρόντι, Τζάκι Σαζαλόν, Λίντσεϊ Γκέιζ, Βλαντιμίρ Κοντράσιν, Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, Τιάγκο Πάσος, Μανουέλ Σάινθ, Τόγκο Σοάρες και Ράνκο Ζεράβιτσα.
Για την τελική επιλογή, ψήφισαν τα εννέα άτομα που απάρτιζαν την επιτροπή, ωστόσο ο Νίκος Γκάλης ήταν ο μεγάλος νικητής στην ψηφοφορία του κοινού που διενεργήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα από το ESPN.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους


