Ακατάλληλη για ανηλίκους στη Βρετανία διαφήμιση με την Κίρα Νάιτλι
Ακατάλληλη για ανηλίκους έκρινε η βρετανική Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων τη διαφήμιση αρώματος γνωστού οίκου μόδας στην οποία πρωταγωνιστεί η Κίρα Νάιτλι. Στην απόφασή της η Αρχή χαρακτηρίζει τη διαφήμιση «προκλητική» και την ημίγυμνη εμφάνιση της ηθοποιού «ιδιαίτερα αισθησιακή».
Ακατάλληλη για ανηλίκους έκρινε η βρετανική Αρχή Διαφημιστικών Προτύπων τη διαφήμιση αρώματος γνωστού οίκου μόδας στην οποία πρωταγωνιστεί η Κίρα Νάιτλι.
Πρόκειται για τη διαφήμιση του οίκου Σανέλ για το άρωμα Coco Mademoiselle.
Όπως μεταδίδει το BBC, στην απόφασή της η Αρχή χαρακτηρίζει τη διαφήμιση «προκλητική» και την ημίγυμνη εμφάνιση της ηθοποιού «ιδιαίτερα αισθησιακή».
Στην Αρχή προσέφυγε ένας τηλεθεατής, ο οποίος είδε τη διαφήμιση στο διάλειμμα της ταινίας «Η Εποχή των Παγετώνων».
«Η διαφήμιση είναι ακατάλληλη και θα πρέπει να απαγορευτεί η αναμετάδοσή της κατά τη διάρκεια παιδικών προγραμμάτων» αποφάσισε η βρετανική Αρχή.
Ο οίκος Σανέλ απαντά ότι τέτοιου είδους διαφημιστικές καμπάνιες έχουν συχνά «αισθησιακό» περιεχόμενο.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας