Ο Γκόρντον Στράχαν θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Σκοτίας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την βρετανική ομοσπονδία για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 55χρονος τεχνικός θα πάρει τη θέση Κρεγκ Λέβιν, ο οποίος είχε απολυθεί τον περασμένο Νοέμβριο. Ο Στράχαν, που είχε κάνει σπουδαία καριέρα ως παίκτης στην εθνική Σκοτίας και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε προτιμήσει να μείνει χωρίς δουλειά τα δύο τελευταία χρόνια, μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο της Μίντλεσμπρο.
Ο «ιπτάμενος» Εμμανουήλ Καραλής... πέταξε στα 6,17μ. , πετυχαίνοντας τη 2η κορυφαία επίδοση όλων των εποχών σε ανοικτό και κλειστό στίβο στο άλμα επί κοντώ!
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο πόλο ανδρών, μετά τη νίκη του με 13-12 σε έναν συγκλονιστικό τελικό – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την απονομή.
Ο Λαμίν Γιαμάλ πέτυχε ένα ιστορικό -πρώτο για τον ίδιο- χατ τρικ και η Μπαρτσελόνα «καθάρισε» 4-1 τη Βιγιαρεάλ στο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, ξεφεύγοντας στο +4.