Υψηλές απώλειες στο Χρηματιστήριο την Τρίτη
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, με τον γενικό δείκτη να υποχωρεί προς τα επίπεδα των 950 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις στους περισσότερους κλάδους και κυρίως στις τράπεζες.
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, με τον γενικό δείκτη να υποχωρεί προς τα επίπεδα των 950 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις στους περισσότερους κλάδους και κυρίως στις τράπεζες.
Στις 15:10 ο γενικός δείκτης ήταν χαμηλότερα κατά 1,63% στις 952,47 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 47,7 εκατ. ευρώ περίπου. Χαμηλό της συνεδρίασης είναι οι 941,02 μονάδες.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ήταν χαμηλότερα κατά 1,67% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημείωνε οριακή άνοδο 0,02%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε απώλειες 3,19%.
Ανοδικά κινούνταν 38 μετοχές, 112 πτωτικά και 14 παρέμεναν σταθερές.
Στα περισσότερα από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν πτωτικές τάσεις, ενώ άνοιγμα της συνεδρίασης της Γουόλ Στριτ σε αρνητικό έδαφος δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 ήταν υψηλότερα κατά 0,02%, στο Παρίσι ο CAC 40 υποχωρούσε κατά 0,23% και στη Φρανκφούρτη ο DAX σημείωνε απώλειες 0,51%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 1,11% και στην Ιταλία άνοδο 0,05%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λειψυδρία: Ελπιδοφόρα σημάδια από τον Μόρνο μετά τις αυξημένες βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις
- «Τρέλα» η μεταφορά της Ταπισερί της Μπαγιέ για τον Ντέιβιντ Χόκνεϊ
- Τσακωμός: Τέσσερις τρόποι για να τον αποφύγεις στη σχέση
- Η μείωση φόρων αντισταθμίζει στις ΗΠΑ τα οφέλη από τους δασμούς
- Φοινικούντα: «Αν βρουν πάνω σου το όπλο ή σε σπίτι, αμάξι, τελείωσε το παραμύθι»
- Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή – Στο μικροσκόπιο επτά εκατομμύρια ιδιοκτήτες
- Κίνδυνος στη δημόσια υγεία από την απόσυρση αντιβιοτικού πρώτης γραμμής
- Ιράν: Σενάρια για το ενδεχόμενο κατάρρευσης του καθεστώτος – Τι μπορεί να σημάνει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)














































![Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/sheinbaum321-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442