
Lamda Development: Δύο δικαιούχοι άσκησαν τα δικαιώματα για stock option
Συνολικά 2 δικαιούχοι άσκησαν τα δικαιώματά τους για 10.700 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της Lamda Development, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστη, σε τιμή διάθεσης 2,5 ευρώ, σε εφαρμογή του εγκεκριμένου από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 23.06.2006 προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Εταιρείας, καθώς […]
Συνολικά 2 δικαιούχοι άσκησαν τα δικαιώματά τους για 10.700 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της Lamda Development, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστη, σε τιμή διάθεσης 2,5 ευρώ, σε εφαρμογή του εγκεκριμένου από τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 23.06.2006 προγράμματος διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της Εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτή εταιρειών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:
1. Κατά το χρονικό διάστημα από 3.12.2012 έως 14.12.2012:
Συνολικά 2 δικαιούχοι άσκησαν τα δικαιώματά τους για 10.700 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ εκάστη, σε τιμή διάθεσης 2,5 ευρώ.
2. Σε συνέχεια της άσκησης των δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών από τους δικαιούχους και της εμπρόθεσμης καταβολής του ποσού της αύξησης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας συνεδρίασε στις 17.12.2012 και αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των 3.210,00 ευρώ (ήτοι 10.700 μετοχές x 0,3 ευρώ έκαστη). Το Υπουργείο Ανάπτυξης προέβη στις 24.12.2012 στην καταχώρηση στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών, όπως αποδεικνύεται με την υπ’ αριθμ. Κ2-8868 ανακοίνωση καταχώρησης στοιχείων της Εταιρείας, της ανωτέρω αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου και την πιστοποίηση της καταβολής του.
3. Μετά την ανωτέρω αύξηση, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 13.280.310,00 ευρώ, ολοσχερώς καταβεβλημένο, και διαιρείται σε 44.267.700 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας ευρώ 0,3 ευρώ εκάστη.
4. Η Εταιρεία θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ώστε οι νέες μετοχές να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αμαλία Κωστοπούλου – Τζέικ Μέντγουελ: To λαμπερό beach πάρτι πριν τον γάμο
- Κρήτη: Δολοφονία το τροχαίο του προέδρου της κοινότητας Απεσωκαρίου – Τι αποκαλύπτει ο άνθρωπος που «είδε» το έγκλημα
- Stoiximan GBL: Συνέχεια στους ημιτελικούς με Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
- Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 67χρονος που είχε βρεθεί μαχαιρωμένος στον Εύοσμο
- Η ΕΛΑΣ γίνεται κόμμα – Kαμπάνια στην κοινωνία και οικονομική εξόρμηση στα νέα μέλη
- Η απόλυτη «μάχη» για τον πρωταθλητή Ευρώπης – Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ στον τελικό του Champions League
- Η ιστορία των τροχαίων από το πρώτο βενζινοκίνητο αυτοκίνητο και το τεράστιο κοινωνικοοικονομικό κόστος τους
- The Expla-in Project | My precious…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 30.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-nickmayer-4118825-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442