Να μην ξαναζήσουμε τέτοια στιγμή κρατικής βίας, λέει το ΠΑΣΟΚ για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου
Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μη ξαναζήσουμε μια τέτοια στιγμή κρατικής βίας, τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του δεκαπεντάχρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Επικρίνει, μάλιστα, τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζοντάς τους ότι «παίζουν με τη φωτιά, με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων» και καλεί τα δύο κόμματα «να αποσύρουν τις εμπρηστικές τους δηλώσεις».
Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μη ξαναζήσουμε μια τέτοια στιγμή κρατικής βίας, τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του δεκαπεντάχρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
«Σήμερα που δίνουμε τον αγώνα κατά του εκφασισμού της κοινωνίας όλα τα κόμματα, ο πολιτικός και πνευματικός κόσμος να μη πυροδοτούν με δηλώσεις και με πράξεις το ήδη τεταμένο κλίμα» αναφέρει.
Επικρίνει τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζοντάς τους ότι «παίζουν με τη φωτιά, με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων» και καλεί τα δύο κόμματα «να αποσύρουν τις εμπρηστικές τους δηλώσεις».