Νέο ξεκίνημα ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν, μιλώντας τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τετάρτης εν όψει του αγώνα με τη Βέροια. Ο Γερμανός τεχνικός προσπάθησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες τους τονίζοντάς τους ότι ακόμα και απέναντι στον Ολυμπιακό όταν ήταν έντεκα εναντίον έντεκα, μπορούσαν να αποσπάσουν κάτι καλό.

«Το πρωτάθλημα για εμάς αρχίζει την Κυριακή. Το ματς με τη Βέροια πρέπει να είναι ένα καλό ξεκίνημα για εμάς. Απομένουν ακόμα 20 ματς και οφείλουμε να δώσουμε ότι έχουμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί σαν ομάδα.

Μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Είναι στο χέρι μας. Το δείξατε και κόντρα στον Ολυμπιακό, όταν ήμασταν έντεκα εναντίον έντεκα, ότι έχετε δυνατότητες και μπορείτε να κάνετε καλά πράγματα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ