
Ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από το γραφείο του Ερντογάν
Ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε σήμερα έξω από το κτίριο όπου βρίσκεται το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα, αλλά το προσωπικό ασφαλείας έσβησε αμέσως τη φωτιά, μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Ο Τούρκος πρωθυπουργός απουσίαζε από το γραφείο, πραγματοποιώντας επίσημη επίσκεψη στο εξωτερικό.
Ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε σήμερα έξω από το κτίριο όπου βρίσκεται το γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα, αλλά το προσωπικό ασφαλείας έσβησε αμέσως τη φωτιά, μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Τα μέσα ενημέρωσης δεν έχουν διευκρινίσει μέχρι στιγμής σχετικά με τα κίνητρα της πράξης.
Η Hurriyet αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι ο άνδρας περιλούστηκε με βενζίνη και στη συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή μετέδωσε παράλληλα ότι ο άνδρας είναι ηλικίας 39 ετών και ότι οι δυνάμεις της τάξης επενέβησαν αμέσως και έσβησαν τη φωτιά, αλλά αυτός υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια.
Ο Ερντογάν απουσίαζε την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό, καθώς βρίσκεται σε επίσκεψη στην Ινδονησία.
Άλλο ένα περιστατικό είχε σημειωθεί τη Δευτέρα στο ίδιο μέρος. Ένας άνδρας, ο οποίος παρουσιάστηκε ως «διαταραγμένος», έριξε πολλές σφαίρες στον αέρα, προτού συλληφθεί από την αστυνομία. Ο άνδρας αυτός, ένας Τούρκος ηλικίας 34 ετών, αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γερμανικό
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του!
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»
- Αιματηρό επεισόδιο στο Γαλάτσι – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- Μιλάνο: Σοβαρά επεισόδια με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας
- «Για πάντα στις καρδιές μας»: Το συγκινητικό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα θύματα της Θύρας 7 με πλάνα από το νέο μουσείο!
- Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1: Οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν με αυτογκόλ και είχαν δοκάρι
- Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442