Συνάντηση Στουρνάρα-Σβόμποντα στο υπουργείο Οικονομικών
Η κατάσταση στην ελληνική οικονομία και οι προσπάθειες σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την αντιμετώπιση της κρίσης εξετάσθηκαν στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τον πρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα.
Η κατάσταση στην ελληνική οικονομία και οι προσπάθειες σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την αντιμετώπιση της κρίσης εξετάσθηκαν σήμερα σε συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τον Πρόεδρο της Ομάδας της προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα.
Ο κ. Σβόμποντα αναγνώρισε τις προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα, καθώς και την πρόοδο που έχει σημειωθεί.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το πακέτο των μέτρων και την ανάγκη να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι διαδικασίες για την εκταμίευση της δόσης.
Τόσο ο υπουργός Οικονομικών, όσο και ο πρόεδρος των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξέφρασαν αισιοδοξία ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί το κλίμα εμπιστοσύνης για την ελληνική οικονομία και η χώρα θα μπορέσει να γίνει πόλος προσέλκυσης ξένων επενδύσεων.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.