Πτώμα ηλικιωμένου άντρα εντοπίστηκε στην διώρυγα της Κορίνθου
Πτώμα που επέπλεε εντός της διώρυγας του Ισθμού της Κορίνθου εντοπίστηκε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής. Το πτώμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου. Προανάκριση κάνει το Λιμεναρχείο στα Ίσθμια.
Πτώμα που επέπλεε εντός της διώρυγας του Ισθμού της Κορίνθου εντοπίστηκε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής.
Ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Ισθμίων, άνδρες του οποίου πήγαν στο σημείο και ανέσυραν το πτώμα ενός άντρα ηλικίας 60 έως 70 ετών, κανονικής σωματικής διάπλασης, βάρους περίπου 70 κιλών.
Ο άτυχος ηλικιωμένος φορούσε μπεζ γιλέκο, μπεζ βερμούδα με καφέ ζώνη, θαλασσί μπλουζάκι και καφέ σκούρα παπούτσια.
Το πτώμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.
Προανάκριση κάνει το Λιμεναρχείο στα Ίσθμια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιχείρηση-ξέπλυμα των επιδοτήσεων
- Κρήτη: Στεγνώνει ο κάμπος της Μεσαράς
- Stranger Things:: Η 5η σεζόν σπάει όλα τα ρεκόρ
- Σχέσεις: Πόσο καλό είναι ο σύντροφός σου να είναι και ο κολλητός σου;
- Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442