Ήθελα το πρώτο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, δηλώνει ο Π.Αγγελόπουλος
Να γίνει το πρώτο ντέρμπι μεταξύ των δύο «αιωνίων» αντιπάλων στο ΟΑΚΑ, όπως ακριβώς δηλαδή «ανέδειξε» η κληρωτίδα, ήθελε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε λόγο για ανάγκη ισονομίας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκα δεν δέχθηκε να κάνει προγνωστικά σχετικά με το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων στη δεύτερη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ καθώς όπως τόνισε είναι πολύ νωρίς για να γίνουν εκτιμήσεις σχετικά με το φαβορί της αναμέτρησης.
Να γίνει το πρώτο ντέρμπι μεταξύ των δύο «αιωνίων» αντιπάλων στο ΟΑΚΑ, όπως ακριβώς δηλαδή «ανέδειξε» η κληρωτίδα, ήθελε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. «Προσωπικά είναι αυτό που ευχόμουν και με αυτή τη έδρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Και συμπλήρωσε:
«Είναι καλό για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απ’ την αρχή» τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και αναφέρθηκε στο θέμα της ισονομίας μετά από σχετική ερώτηση: «Η λέξη – κλειδί, όπως είπε και ο υπουργός και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, για το φετινό πρωτάθλημα είναι η ισονομία, αυτή που αναζητούμε τόσα χρόνια. Αν εφαρμοστεί στην πράξη δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα», ήταν τα λόγια του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε λόγο για ανάγκη ισονομίας: «Δεν θα κριθεί κάτι σ’ εκείνο το παιχνίδι. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε αν θα είναι έτοιμες οι ομάδες. Αυτό που αναζητούμε τόσα χρόνια είναι η λέξη ισονομία. Θα επαναλάβουμε αυτά που είπαν Ιωαννίδης και Χαλβατζάκης».
Μπαρτζώκας: «Νωρίς για προγνωστικά»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκα δεν δέχθηκε να κάνει προγνωστικά σχετικά με το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων στη δεύτερη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ καθώς όπως τόνισε είναι πολύ νωρίς για να γίνουν εκτιμήσεις σχετικά με το φαβορί της αναμέτρησης.
«Θα προσπαθήσουμε να είμαστε και εμείς έτοιμοι την 2η αγωνιστική. Διατηρήσαμε το ίδιο ρόστερ με πέρσι, ενώ προσθέσαμε δύο νέους παίκτες. Κοιτάμε κάθε ημέρα ξεχωριστά και δεν μπορούμε να πούμε από τώρα ποιος είναι φαβορί για το ντέρμπι ή όχι. Εμείς θα δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Εμείς κοιτάμε την δικιά μας ομάδα και δεν ασχολούμαστε με τους άλλους. Είναι βέβαια ακόμα νωρίς για συμπεράσματα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρότες: Βάλλεται πανταχόθεν η κυβέρνηση – Στα «μπλόκα» και οι… «γαλάζιοι» βουλευτές
- Τα asset της Google στη Γαλλία στοχεύει η πρώην ρωσική θυγατρική της
- Φοινικούντα: Ο 22χρονος που παραδόθηκε και παρίστανε τον συνεργό είναι ο εκτελεστής της διπλής δολοφονίας
- Άρης Betsson – Βενέτσια 90-86: Έδειξε χαρακτήρα και έβαλε βάσεις πρόκρισης
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ κατάσχεσαν τάνκερ κοντά στη Βενεζουέλα
- THEON: Συμφωνία αξίας 1 δισ. ευρώ για προμήθεια συστημάτων νυχτερινής όρασης


