Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Αντιδράσεις στη Θράκη από τη μεταφορά παράνομων μεταναστών σε Σχολές της Αστυνομίας

Αντιδράσεις στη Θράκη από τη μεταφορά παράνομων μεταναστών σε Σχολές της Αστυνομίας

Αντιδράσεις προκαλεί στη Θράκη η μεταφορά παράνομων μεταναστών στις Σχολές Δοκίμων Αστυφυλάκων της Κομοτηνής και της Ξάνθης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα του Σαββάτου μεταφέρθηκαν οι πρώτοι 200 μετανάστες σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

Αντιδράσεις προκαλεί στη Θράκη η μεταφορά παράνομων μεταναστών στις Σχολές Δοκίμων Αστυφυλάκων της Κομοτηνής και της Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα του Σαββάτου μεταφέρθηκαν οι πρώτοι 200 μετανάστες σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

«Απαιτούμε την άμεση μεταφορά τους και την άμεση αναχώρηση αυτών όπως και τη μη έλευση κανενός άλλου» δηλώνουν οι φορείς της Θράκης.

Οι εκπρόσωποι των αστυνομικών συλλόγων θέτουν θέματα φύλαξης, υγιεινής, ασφάλειας και πιθανής καταστροφής των υποδομών των σχολών, χαρακτηρίζοντας τα μέτρα ασφάλειας της Κομοτηνής και της Ξάνθης ελλιπή αν όχι ανύπαρκτα.

Από το πρωί του Σαββάτου βρίσκεται σε εξέλιξη στην έδρα της Περιφέρειας σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων που συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης.

Στη σύσκεψη εξετάζεται λεπτομερώς η κατάσταση ώστε να ληφθούν αποφάσεις προκειμένου να αποτραπεί νέα μεταφορά μεταναστών και το σημαντικότερο να μην καταργηθούν οι δυο σχολές αστυφυλάκων σε Ξάνθη και Κομοτηνή.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο