Τα Σκόπια επισκέπτεται στις 25 Ιουλίου ο Μπαν Γκι-μουν
Ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν θα επισκεφθεί τα Σκόπια στις 25 Ιουλίου, στο πλαίσιο περιοδείας του στα Δυτικά Βαλκάνια, ανέφεραν πηγές από το γραφείο του προέδρου της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ. Θα έχει συναντήσεις με τον Ιβάνοφ, τον πρωθυπουργό Ν.Γκρούεφσκι και τον πρόεδρο της Βουλής. Η ηγεσία των Σκοπίων αναμένεται, μεταξύ άλλων, να «εκμεταλλευτεί» την επίσκεψη του Μπαν Γκι-μουν, προκειμένου να του παρουσιάσει λεπτομερώς τις θέσεις της για το θέμα της ονομασίας.
Ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι-μουν θα επισκεφθεί τα Σκόπια στις 25 Ιουλίου, στο πλαίσιο περιοδείας του στα Δυτικά Βαλκάνια, ανέφεραν πηγές από το γραφείο του προέδρου της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ.
Ο Μπαν Γκι-μουν θα συναντηθεί με τον Γκιόργκι Ιβάνοφ, με τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι και τον πρόεδρο της Βουλής, Τράικο Βελιάνοφσκι.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ των Σκοπίων, η ηγεσία της ΠΓΔΜ, μεταξύ άλλων, θα «εκμεταλλευτεί» την επίσκεψη του ΓΓ του ΟΗΕ στη χώρα για να του παρουσιάσει λεπτομερώς τις θέσεις της για την εκκρεμότητα της ονομασίας.
Ο Μπαν Γκι-μουν αναμένεται να πραγματοποιήσει περιοδεία στα Δυτικά Βαλκάνια από 19 έως 26 Ιουλίου.
Πρόκειται για την πρώτη περιοδεία που πραγματοποιεί στην περιοχή ΓΓ του ΟΗΕ από το 1991.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας