USB Flash drive της Kingston με «χαραγμένο» κωδικό
H δεύτερη γενιά του DataTraveler Locker της Kingston έρχεται στην ελληνική αγορά, ένα USB flash drive που θα φέρει «χαραγμένη» την υπογραφή σας και εάν το χάσετε, θα κλειδώνει και θα κάνει αυτόματα format μετά από 10 προσπάθειες αποκωδικοποίησης των δεδομένων που υπόσχεται να μεταφέρει με ασφάλεια.
H δεύτερη γενιά του DataTraveler Locker της Kingston έρχεται στην ελληνική αγορά, ένα USB flash drive που θα φέρει «χαραγμένη» την υπογραφή σας και εάν το χάσετε, θα κλειδώνει και θα κάνει αυτόματα format μετά από 10 προσπάθειες αποκωδικοποίησης των δεδομένων που υπόσχεται να μεταφέρει με ασφάλεια.
Το DataTraveler Locker+ G2, λειτουργεί σε συστήματα MAC OS X και Windows -Windows 7 (SP1), Windows Vista (SP1, SP2), Windows XP (SP3), Mac OS X v. 10.5.x + (μόνο με Intel)- και προσφέρει ασφάλεια για τα δεδομένα με κρυπτογράφηση σε επίπεδο hardware. Οι χρήστες εισάγουν έναν κωδικό την πρώτη φόρα που το χρησιμοποιούν και το USB λειτουργεί ως plug and play, καθώς δεν απαιτείται κάποιο software ή επιπλέον εξοπλισμός.
To DataTraveler Locker+G2 διαθέτει επίσης ένα διαχειριστή κωδικών ασφάλειας (password manager) που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν ονόματα και κωδικούς μέχρι και 20 λογαριασμών.
Ενημέρωση: Η Kingston ανακοίνωσε στα τέλη Ιουλίου 2012 ότι αφαιρεί τον password manager από το DataTraveler Locker+ G2. Το DataTraveler Locker+ G2 χωρίς το software παρέχει επαρκή ασφάλεια χάρη στο hardware encryption και λειτουργεί σωστά τόσο σε περιβάλλον PC όσο και σε Mac.
Η ταχύτητα ανάγνωσης είναι 10MB/s και εγγραφής 5MB/s.
«Με τo Data Traveler Locker+G2 η ασφάλεια των δεδομένων γίνεται απλή και οικονομική για τους καταναλωτές. Η κρυπτογράφηση των δεδομένων το κάνει ιδανικό για προστασία των δεδομένων σας από τρίτους σε περίπτωση που το χάσετε» σχολίασε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston στην Ελλάδα. «Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν τα δεδομένα τους από Μac και PC, με ευκολία, και να αποθηκεύσουν με ασφάλεια τους κωδικούς πρόσβασης των websites με τον password manager».
To DataTraveler Locker+G2 διατίθεται σε χωρητικότητες 4GB, 8GB, 16GB και 32GB. Συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών.
Το Kingston DataTraveler Locker+ G2 USB Flash Drive διατίθεται αντί 11,50 ευρώ για 4GB), 13,30 ευρώ για 8GΒ), 23,70€ για 16GB ή 53,40 ευρώ για 32GB.
In.gr Τεχνολογία
- Γιατί δεν έχει νόημα να φωνάζουμε στον σκύλο – Οι αρνητικές επιπτώσεις στον χαρακτήρα του
- Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τη νίκη στη Μπολόνια (vid)
- ΑΙ: Πώς άλλαξε καθοριστικά την υγεία το 2025 – Ο αντίλογος για τα κενά ασφαλείας και τα ηθικά διλήμματα
- Ειρήνη για τα Χριστούγεννα: Υπάρχει η διπλωματία των γιορτών ή είναι απλά θέατρο;
- Τα τέρατα των Χριστουγέννων: Οι πιο τρομακτικές παραδόσεις απ’ όλο τον κόσμο
- Βαρδούσια: «Πιθανότατα έχασαν τον προσανατολισμό τους» – Με συνδρομή ελικοπτέρου η μεταφορά των νεκρών ορειβατών
- Η Κέιτι Πέρι στο διάστημα, τα Labubu εκατομμυριούχοι – Οι στιγμές της ποπ κουλτούρας που τρέλαναν το διαδίκτυο το 2025
- «Ο Κουλιεράκης εντυπωσιάζει τη Μπαρτσελόνα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 27.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/patrick-schneider-mdtYgoLsfNk-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442