Μερικές φορές η φυσική παρουσία μιας πολύ σπουδαίας πρωταθλήτριας, ξεπερνά σε σημασία την αγωνιστική της επίδοση. Οσοι βρέθηκαν σήμερα στο κολυμβητήριο της Νεμπράσκα όπου διεξάγονται τα αμερικανικά τράιαλς ενόψει των Ολυμπιακών του Λονδίνου, έγιναν μάρτυρες μιας ιστορικής στιγμής. Η Τζάνετ Εβανς, η διαχρονική βασίλισσα των μεσαίων αποστάσεων, έπεσε ξανά στο αγαπημένο της 400άρι ελεύθερο, με το χαρακτηριστικό της στιλ το οποίο παραμένει αναλλοίωτο παρά τα 40 της χρόνια. Κάλυψε την απόσταση σε 4:21.49 δηλαδή 19 δευτερόλεπτα πιο αργά από την καλύτερή της επίδοση, που ήταν το παγκόσμιο ρεκόρ το οποίο διατηρήθηκε για περίπου 20 χρόνια!
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Το δοκάρι (90+5') σταμάτησε τον ΟΦΗ και έτσι το εισιτήριο του τελικού Κυπέλλου θα κριθεί την Τετάρτη 11/2 στην Λιβαδειά. Ο Λεβαδειακός από το 75’ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λοντίγκιν
Από ένα εντυπωσιακό γκολ έχουν πετύχει ΟΦΗ και Λεβαδειακός στο Παγκρήτιο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, πριν πριν συμπληρωθεί 20λεπτο. Σκόρερ ο Μπόρχα και ο Μπάλτσι.