Μπορεί το μέλλον του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ να δείχνει αβέβαιο (με τη έλλειψη κεντρικού χορηγού και τα έξοδα τηλεοπτικής κάλυψης) όμως ακούγονται πολλές νέες συμμετοχές (Volkswagen και Hyundai) αλλά και μία μεγάλη επιστροφή αυτή της Toyota.
Αν η Βρετανία είναι το κέντρο της F1, αυτή την εποχή η Γερμανία είναι η χώρα του WRC. H VW δηλώνει έτοιμη η Hyundai έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του i20 στο Ευρωπαϊκό κομμάτι της στο Όφενμπαχ, (σύμφωνα με το Auto Motor und Sport) ενώ η Toyota δραστηριοποιεί και πάλι το Toyota Motorsport GmbH (TMG) στην Κολωνία.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Yoshiaki Kinoshita, διευθυντή του Toyota Motorsport, το κομμάτι του (TMG) θα γίνει κάτι σαν την AMG για την Mercedes. Ο Y. Kinoshita όμως δεν έμεινε εκεί και επιβεβαίωσε σε Αυστραλούς δημοσιογράφους, πως η Toyota παράλληλα με το Πρωτάθλημα Αντοχής, προετοιμάζεται και για το WRC.
Στόχος είναι να είναι όλα έτοιμα τη χρονιά του 2014 και όχημα πολύ πιθανόν να είναι το Yaris. Ήδη στο TMG υπάρχει ένα 1600σάρι Yaris με Turbo ενώ η Toyota μιλά και για το Toyota Yaris R1A rally car το οποίο είναι έτοιμο προς διάθεση στην τιμή των 20 – 25.000€.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας