Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι Σπουδές στο Πολυτεχνείο Κρήτης», τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 και ώρα 18.30 – 21.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των δύο τελευταίων τάξεων των Γενικών Λυκείων του Νομού.
Το Γραφείο Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο του έργου του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθησης», ΕΣΠΑ 2007-2013, Άξονας Προτεραιότητας 4 «Αναβάθμιση των Συστημάτων Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης με την Αγορά Εργασίας στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης» με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα:
«Οι Σπουδές στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ»
τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 και ώρα 18.30 – 21.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων (Ελ. Βενιζέλου 28-32).
Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των δύο τελευταίων τάξεων των Γενικών Λυκείων του Νομού, με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωσή τους σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω σταδιοδρομίας.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι απ’ όλα τα Τμήματα του Πολυτεχνείου Κρήτης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν στους μαθητές το πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων του Τμήματος και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 18:30 Προσέλευση 18:40 Χαιρετισμός Πρυτανικών Αρχών 18:45 Χαιρετισμός από τον Καθηγ. Β. Κουϊκόγλου, Επιστημονικό Υπεύθυνο του Γραφείου Διασύνδεσης & Σταδιοδρομίας
19:00 «Οι Σπουδές στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης» Καθηγ. Ν. Ματσατσίνης, Τμήμα ΜΠΔ 19:15 Συνοπτικά Αποτελέσματα Ερευνών Απορρόφησης Αποφοίτων ΜΠΔ 2001-2006, Β. Φόρτσας, Επιστημονικός Συνεργάτης ΓΔΣ
19:30 «Οι Σπουδές στο Τμήμα Μηχανικών Ορυκτών Πόρων» Καθηγ. Ζ. Αγιουτάντης, Πρόεδρος Τμήματος ΜηχΟΠ 19:45 Συνοπτικά Αποτελέσματα Ερευνών Απορρόφησης Αποφοίτων ΜΗΧΟΠ 2001-2006, Επικ. Καθηγ. Ε. Γρηγορούδης, Επιστημονικός Συνεργάτης ΓΔΣ
20:00 «Οι Σπουδές στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών», Εκπρόσωπος Τμήματος ΗΜΜΥ 20:15 Συνοπτικά Αποτελέσματα Ερευνών Απορρόφησης Αποφοίτων ΗΜΜΥ 2001-2006, Β. Φόρτσας, Επιστημονικός Συνεργάτης ΓΔΣ
20:30 «Οι Σπουδές στο Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος» Αναπλ. Καθηγ. Ελ. Ψυλλάκη, Τμήμα ΜΗΧΠΕΡ 20:45 Συνοπτικά Αποτελέσματα Ερευνών Απορρόφησης Αποφοίτων ΜΗΧΠΕΡ 2002-2006, Επικ. Καθηγ. Ε. Γρηγορούδης, Επιστημονικός Συνεργάτης ΓΔΣ
21:00 « Οι Σπουδές στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών» Λέκτορας Καθηγ. Αλ. Βαζάκας, Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας