Μετά από την επιτυχή συμμετοχή της σε μειοδοτικό διαγωνισμό του ΔΕΣΦΑ, η ΑΣΠΡΟΦΟΣ Α.Ε. ανέλαβε τις Εργασίες Ελέγχου Λεπτομερούς Σχεδιασμού και την Επίβλεψη Κατασκευής του Αγωγού Υψηλής Πίεσης Φυσικού Αερίου από τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης, μήκους 160 km περίπου. Σκοπός του έργου είναι η τροφοδοσία των ευρύτερων βιοτεχνικών / αστικών περιοχών και […]
Μετά από την επιτυχή συμμετοχή της σε μειοδοτικό διαγωνισμό του ΔΕΣΦΑ, η ΑΣΠΡΟΦΟΣ Α.Ε. ανέλαβε τις Εργασίες Ελέγχου Λεπτομερούς Σχεδιασμού και την Επίβλεψη Κατασκευής του Αγωγού Υψηλής Πίεσης Φυσικού Αερίου από τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης, μήκους 160 km περίπου.
Σκοπός του έργου είναι η τροφοδοσία των ευρύτερων βιοτεχνικών / αστικών περιοχών και οι περιοχές της Κορίνθου, του Άργους – Ναυπλίου, της Τρίπολης και της Μεγαλόπολης καθώς και η τροφοδοσία μονάδων ηλεκτροπαραγωγής (Η/Π) με καύσιμο Φυσικό Αέριο (ΦΑ) που θα κατασκευασθούν στη Μεγαλόπολη.
Επομένως, το συγκεκριμένο έργο συνδυάζει ταυτόχρονα σημαντικά ενεργειακά, οικονομικά και περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα.
Ο συγκεκριμένος αγωγός ΥΠ θα αποτελείται από το τμήμα Αγίων Θεοδώρων – Εξαμιλίων, μήκους 16 km, και από το τμήμα Εξαμιλίων – Μεγαλόπολης, μήκους 143 km.
Η συμβατική διάρκεια του έργου είναι 1,5 έτος, οι εργασίες προβλέπεται να ξεκινήσουν εντός του Α’ εξαμήνου του 2012 και η Ασπροφος πρόκειται να απασχολήσει 18 μηχανικούς για την επίβλεψη του έργου σε πλήρη ανάπτυξη.
Η ΑΣΠΡΟΦΟΣ είναι η μεγαλύτερη Τεχνική Μελετητική Εταιρεία στον τομέα της Ενέργειας. Είναι θυγατρική του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια. Εξειδικεύεται σε έργα Διυλιστηρίων Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου επί 28 χρόνια.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας