Δύο νέα πρόσωπα εντάχθηκαν στην προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των ανδρών ενόψει του Ευρωπαϊκού Λιγκ που έχει πρώτο σταθμό την Κατερίνη το διάστημα 24-26 Μαΐου. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αλέκος Λεώνης, κάλεσε για τους αγώνες του European League τους αθλητές Χρίστο Μπέλο και Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, οι οποίοι ήδη δηλώθηκαν από την ΕΟΠΕ στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (CEV) και ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής που ξεκίνησε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί τις Φενέρ και Έφες στην Σερβία, ενώ η Χάποελ θα παίξει το ματς με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στη Σόφια, όπως ανακοίνωσε η Euroleague
Αυτές είναι οι επιλογές του Βασίλη Σπανούλη για τη δωδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας στο ματς με το Μαυροβούνιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.
Απίστευτο κι όμως… κιτρινόμαυρο! Η ΑΕΚ μπορεί να πρόσφερε υπερπολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα, αλλά -άθελά της- έβαλε «τρικλοποδιά» στη χώρα μας για τη 10η θέση στη βαθμολογία της UEFA