Λυπημένος δήλωσε ο Μέσι, ευχαριστώ σε Γκουαρντιόλα από Ινιέστα και Βίγια
Λυπημένος δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι από την αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα, λίγες ώρες μετά το «αντίο» του Καταλανού τεχνικού στην Μπαρτσελόνα με αναρτησή του στο facebook. Ο Αργεντίνος εξήγησε μάλιστα και το γιατί απουσίαζε από την αποχαιρετηστήρια συνέντευξη Τύπου. Μηνύματα και από τους Νταβίοντ Βίγια και Αντρές Ινιέστα.
Λυπημένος δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι από την αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα, λίγες ώρες μετά το «αντίο» του Καταλανού τεχνικού στην Μπαρτσελόνα.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πεπ ολόψυχα για όλα εκείνα που μου έδωσε, από άποψη προσωπική και επαγγελματική» έγραψε ο Αργεντινός άσος των «μπλαουγκράνα» στη σελίδα του στο Facebook.
Ο Μέσι εξήγησε επίσης το λόγο της απουσίας του από τη συνέντευξη Τύπου του Γκουαρντιόλα, την οποία απέδωσε στη στενοχώρια του: «Είμαι πολύ λυπημένος και γι’ αυτό αποφάσισα να μην παραστώ, κυρίως επειδή τα ΜΜΕ θα έψαχναν να αποτυπώσουν τις εκφράσεις θλίψης των ποδοσφαιριστών, κι αυτό είναι ένα πράγμα που αποφάσισα να μην το δείξω».
Αναρτήσεις επίσης στο facebook αφιέρωσαν στον πρώτην προπονητή τους και οι Αντρές Ινιέστα, ΝταβίντΒίγια με τον πρώτο να αναφέρει: «Σήμερα ο προπονητής μας, μας είπε τα νέα και θέλω μόνο να τον ευχαριστήσω τον ίδιο αλλά και την ομάδα του για αυτά τα χρόνια, αλλά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι η χρονιά είναι ακόμα σε εξέλιξη».
Ο δεύτερος έγρψε: «Ευχαριστώ τον Πεπ για αυτά τα δύο χρόνια που ήμασταν μαζί και για όσα έδωσε στη Μπαρτσελόνα πέρα από τους τίτλους. Και συγχαρητήρια στον Τίτο. Κανείς καλύτερός σου!»
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας