
Η Τουρκία κατέθεσε υποψηφιότητα για το Euro 2020
Η Τουρκία κατέθεσε υποψηφιότητα για το Euro 2020
Η πρώτη χώρα που κατέθεσε επίσημα τον φάκελό της για την διεκδίκηση του Euro 2020 έγινε η Τουρκία, καθώς, ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γιλντιρίμ Ντεμιρορέν, επιβεβαίωσε ότι οι γείτονες θα κάνουν την προσπάθειά τους για να το διοργανώσουν. Ενδιαφέρον για το Euro 2020 έχουν εκφράσει περίπου 12 χώρες, όμως η Τουρκία ήταν η πρώτη που κατέθεσε υποψηφιότητα και επίσημα. Όσες ομοσπονδίες ενδιαφέρονται, πρέπει να στείλουν το φάκελό τους στην UEFA μέχρι τις 15 Μαΐου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)






































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442