Προς νέα παράταση για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών
Σε νέα παράταση για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών που λήγει κανονικά στα τέλη Απριλίου προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για τη νέα παράταση θα αποτελέσουν οι επικείμενες εκλογές, η αιτία όμως έχει να κάνει με την ανάγκη του κράτους να εισπράξει όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα. Από τις αρχές του έτους έχουν εισπραχθεί 200 εκατ. ευρώ ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Σε νέα παράταση για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών που λήγει κανονικά στα τέλη Απριλίου προσανατολίζεται το υπουργείο Οικονομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για τη νέα παράταση θα αποτελέσουν οι επικείμενες εκλογές, η αιτία όμως έχει να κάνει με την ανάγκη του κράτους να εισπράξει όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα.
Η ρύθμιση των χρεών περίπου 1.000.000 ληξιπρόθεσμων οφειλετών με χρέη έως 10.000 ευρώ για φυσικά πρόσωπα και 75.000 ευρώ για νομικά πρόσωπα μπορεί να δώσει ανάσα στα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού.
Τον Ιούλιο 2010 τα ληξιπρόθεσμα ήταν 36,6 δισ. ευρώ. Με ρυθμούς αύξησης που κυμαίνονται από 200 εκατ. ευρώ έως και 1 δισ. ευρώ κάθε μήνα, σκαρφάλωσαν τον Ιανουάριο του 2011 στα 39,9 δισ. ευρώ, το περασμένο καλοκαίρι άγγιξαν τα 43 δισ. ευρώ και τον Ιανουάριο του 2012 έφτασαν τα 45,5 δισ. ευρώ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας