Ασημένιο από τον Πετρούνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δύο Έλληνες πρωταθλητές της Ενόργανης Γυμναστικής, που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους κρίκους με 15,725 βαθμούς, πίσω από τον Κινέζο κάτοχο του Ολυμπιακού και παγκόσμιου τίτλου, Γιμπίνγκ Τσεν (15,925 β.). Ο Λευτέρης Κοσμίδης δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στις ασκήσεις εδάφους, παίρνοντας την 4η θέση με 14,725 βαθμούς.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δύο Έλληνες πρωταθλητές της Ενόργανης Γυμναστικής, που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους κρίκους με 15,725 βαθμούς, πίσω από τον Κινέζο κάτοχο του Ολυμπιακού και παγκόσμιου τίτλου, Γιμπίνγκ Τσεν (15,925 β.). Την τριάδα συμπλήρωσε ο Ολλανδός Λαμπέρτους Φαν Χέλντερ (15,425 β.).
Ο Λευτέρης Κοσμίδης δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στις ασκήσεις εδάφους, παίρνοντας την 4η θέση με 14,725 βαθμούς.
Το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα μοιράστηκαν ο Ρουμάνος Φλάβιους Κότσι και ο Αμερικανός Στίβεν Λεζάντερ με 15,450 βαθμούς, ενώ 3ος τερμάτισε ο Ισραηλινός Αλεξάντερ Σατίλοφ με 15,300 βαθμούς.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.