«Η ώρα που ο κόσμος θα επέμβει έφτασε» αναφέρει σε ανακοίνωση ο ενιαίος φορέας της Θύρας 13
Ανακοίνωση στην οποία ρίχνει τις ευθύνες για την κατάσταση του Παναθηναϊκού στον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη εξέδωσε ο ενιαίος φορέας της Θύρας 13, ο οποίος καλεί σε ανοιχτή γενική συνέλευση μέλη και μη, την Κυριακή, 1η Απριλίου στον «Τάφο του Ινδού», αφού «η ώρα που ο κόσμος θα επέμβει έφτασε πια...».
Ανακοίνωση στην οποία ρίχνει τις ευθύνες για την κατάσταση του Παναθηναϊκού στον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη εξέδωσε ο ενιαίος φορέας της Θύρας 13, ο οποίος καλεί σε ανοιχτή γενική συνέλευση μέλη και μη, την Κυριακή, 1η Απριλίου στον «Τάφο του Ινδού», αφού «η ώρα που ο κόσμος θα επέμβει έφτασε πια…»
Η ανακοίνωση:
«Είναι φανερό πλέον ότι η παραίτηση των τριών μελών, από πλευράς, Γ.Β., εκ του διοικητικού συμβουλίου του Παναθηναϊκού, έχει φτάσει πλέον την ομάδα πλέον σε τραγικά επίπεδα. Και πως να μην φτάσει άλλωστε όταν υπάρχει οργανωμένο σχέδιο διάλυσης της εκ του μεγαλομετόχου της.
Χωρίς διοικητικό συμβούλιο, καμία απόφαση δεν μπορεί να παρθεί, ούτε η πιο απλή! Ακόμα και να υπήρχαν χρήματα, χωρίς υπογραφή δεν μπορεί να γίνει καμία πληρωμή. Το μίσος και η εκδικητικότητα του ”παρκαρισμένου” μεγαλομετόχου, οδηγεί έτσι την ομάδα μαθηματικά στην πτώχευση και την καταστροφή.
Την Κυριακή, 1 Απριλίου, στις 16.30, ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13, πραγματοποιεί στον “Τάφο του Ινδού” ανοιχτή συνέλευση των μελών όλων των συνδέσμων μας, Αθήνας και επαρχίας, με μοναδικό θέμα τις διοικητικές εξελίξεις. Μπορούν να παρευρεθούν, φυσικά και όσοι δεν είναι μέλη και θέλουν να εκθέσουν τις απόψεις τους. Η ώρα που ο κόσμος θα επέμβει έφτασε πια…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κατάσκοποι σε 4 τροχούς – Είναι τα κινεζικά οχήματα κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια;
- «Η κατάσταση σε πολλούς δρόμους της Άνω Γλυφάδας» είναι δύσκολη λέει ο δήμαρχος – Τι είπε για το θάνατος της 56χρονης
- Ετοιμάζεται για Premier League o Μανδάς: «Συμφωνία της Μπόρνμουθ με τη Λάτσιο»
- Ο Bad Bunny γράφει ήδη ιστορία στο φετινό Super Bowl – Και ακόμα δεν έχει ανέβει στη σκηνή του halftime show
- Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε στάβλο στην Πηνεία Ηλείας – Δεκάδες ζώα χάθηκαν
- Στις Βρυξέλλες ο Ανδρουλάκης για να συμμετάσχει στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

