Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που έκανε παράνομες πωλήσεις ακινήτων από το 2009
Στη σύλληψη ενός 65χρονου άνδρα, μέλους εγκληματικής οργάνωσης αποτελούμενης από πέντε Έλληνες, οι οποίοι από το 2009 στην περιοχή της Κηφισιάς προέβαιναν σε παράνομες πωλήσεις ακινήτων, εξαπατώντας ανυποψίαστα θύματα, προχώρησε η Ασφάλεια.
Στη σύλληψη ενός 65χρονου άνδρα, μέλους εγκληματικής οργάνωσης αποτελούμενης από πέντε Έλληνες, οι οποίοι από το 2009 στην περιοχή της Κηφισιάς προέβαιναν σε παράνομες πωλήσεις ακινήτων εξαπατώντας ανυποψίαστα θύματα, προχώρησε η Ασφάλεια.
Οι δράστες είχαν μοιράσει μεταξύ τους ρόλους. Άλλοι εντόπιζαν ακίνητα, κυρίως οικόπεδα στην Κηφισιά τα οποία ήταν εγκαταλελειμμένα και άλλοι εντόπιζαν υποψήφιους αγοραστές, τους οποίους έπειθαν για την αγορά των οικοπέδων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, προφασιζόμενοι ότι έχουν πρόβλημα υγείας και είναι σε κατάσταση ανάγκης. Άλλα μέλη του κυκλώματος εμφανίζονταν σαν ιδιοκτήτες ακινήτων, επιδεικνύοντας πλαστογραφημένες ταυτότητες με τα πραγματικά στοιχεία του ιδιοκτήτη.
Με αυτό τον τρόπο εξαπάτησαν πολλούς πολίτες, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.
Εκτός από το συλληφθέντα, δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος και των υπολοίπων, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας