ΠΑΟ… χωρίς Μπουμσόνγκ, αλλά με Βιτόλο στο ντέρμπι
Τελικά ούτε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έμεινε, και πάλι, εκτός αποστολής, με τους Καντέ, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ να διεκδικούν τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας του «Τριφυλλιού». Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Βιτόλο ο οποίος χθες είχε αποχωρήσει από την προπόνηση, καθώς «γύρισε» το πόδι του, όμως, σήμερα έδωσε το «παρών» στην προπόνηση.
Τελικά ούτε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έμεινε, και πάλι, εκτός αποστολής, με τους Καντέ, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ να διεκδικούν τις δύο θέσεις στο κέντρο της άμυνας του «Τριφυλλιού».
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Βιτόλο ο οποίος χθες είχε αποχωρήσει από την προπόνηση, καθώς «γύρισε» το πόδι του, όμως, σήμερα έδωσε το «παρών» στην προπόνηση.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα έχει στη διάθεσή του, ούτε τους Πετρόπουλο, Ιωαννίδη και Μαυρία, καθώς και τους Λέτο, Κοτσόλη, Ρούντολφ που ταλαιπωρούνται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα από προβλήματα τραυματισμών.
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε και αμέσως μετά ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής: Καρνέζης, Καπίνο, Σαριέγκι, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κλέιτον, Τοτσέ, Κουίνσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- Πάνω από τριάντα πόντοι το ύψος του χιονιού στο Μουζάκι-Συστάσεις της Δημοτικής Αρχής στους πολίτες
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 24χρονος που παρέσυρε και σκότωσε 27χρονη δύο μέρες πριν τον γάμο της
