Δεύτερο σε δύναμη κόμμα το ουγγρικό ακροδεξιό Jobbik
Το ουγγρικό ακροδεξιό κόμμα Jobbik έγινε το Φεβρουάριο το δεύτερο δημοφιλέστερο στη χώρα μετά το κυβερνών Fidesz, περνώντας ακόμα και τους Σοσιαλιστές. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από δημοσκόπηση του ινστιτούτου Median.
Το ουγγρικό ακροδεξιό κόμμα Jobbik έγινε το Φεβρουάριο το δεύτερο δημοφιλέστερο στη χώρα μετά το κυβερνών Fidesz, περνώντας ακόμα και τους Σοσιαλιστές. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από δημοσκόπηση του ινστιτούτου Median.
Το Jobbik κέρδισε τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες και έφτασε το 14%, ενώ οι Σοσιαλιστές έπεσαν στο 13%, αφού έχασαν δύο μονάδες, αναφέρεται στον ιστότοπο median.hu.
Η υποστήριξη προς το κεντροδεξιό Fidesz μειώθηκε κατά μία μονάδα, στο 25%.
Η δημοτικότητα του προέδρου του Jobbik, Γκάμπορ Βόνα, σημείωσε επίσης άνοδο τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων, φτάνοντας στο 27%.
Τρεις στους τέσσερις ερωτηθέντες κατά τη δημοσκόπηση απάντησαν ότι τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν προς λάθος κατεύθυνση. Η ανεργία στην Ουγγαρία βρίσκεται στο 11% και η χώρα είναι στο χείλος της ύφεσης.
Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το κυβερνών Fidesz έχει χάσει σχεδόν τη μισή υποστήριξη που είχε το 2010, όταν οι ψηφοφόροι του έδωσαν μια άνευ προηγουμένου κοινοβουλευτική πλειοψηφία δύο τρίτων.
Οι επόμενες βουλευτικές εκλογές είναι προγραμματισμένες για το 2014.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας