Εξαρθρώθηκε μεγάλη σπείρα που είχε διαρρήξει 218 αποθήκες στην Αττική
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες σπείρες διαρρηκτών που εδώ και μήνες είχε διαπράξει εκατοντάδες κλοπές σε αποθήκες σπιτιών στην Αττική εξαρθρώθηκε από την αστυνομία, μετά από έρευνες σε όλο το Λεκανοπέδιο. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 14 άτομα ηλικίας από 21 έως 44 ετών, μεταξύ των οποίων και οι δύο «εγκέφαλοι» της σπείρας, ενώ αναζητούνται κι άλλα άτομα.
Μία από τις μεγαλύτερες και πιο οργανωμένες σπείρες διαρρηκτών που εδώ και μήνες είχε διαπράξει εκατοντάδες κλοπές σε αποθήκες σπιτιών στην Αττική εξαρθρώθηκε από την αστυνομία, μετά από έρευνες σε όλο το Λεκανοπέδιο.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 14 άτομα ηλικίας από 21 έως 44 ετών, μεταξύ των οποίων και οι δύο «εγκέφαλοι» της σπείρας, ενώ αναζητούνται κι άλλα.
Έχουν εξιχνιαστεί οι διαρρήξεις σε 218 αποθήκες που διαπράχθηκαν τους τελευταίους οκτώ μήνες.
Τα μέλη της σπείρας είχαν ως χώρους οργάνωσης των διαρρήξεών τους δύο σπίτια στο Νέο Κόσμο και στη Δάφνη.
Από τις 218 διαρρήξεις αποθηκών, 53 ήταν στη Γλυφάδα, 22 στον Άλιμο, 20 στην Αγία Παρασκευή, 18 στο Βύρωνα, 13 στην Ηλιούπολη, 10 στην Αργυρούπολη, 10 στο Μαρούσι, 10 στην Καισαριανή, 9 στην Πεύκη, 8 στο Ελληνικό, 7 στη Βούλα, 7 στα Βριλήσσια, 7 στο Χαλάνδρι, 5 στον Άγιο Δημήτριο, 3 στην Κηφισιά, 3 στην Νέα Χαλκηδόνα, 3 στον Κολωνό, 2 στο Χολαργό, 2 στην Μεταμόρφωση, 2 στου Ζωγράφου, μία στο Νέο Ηράκλειο, μία στο Παλαιό Φάληρο, μία στους Αμπελόκηπους και μία στο Παγκράτι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας