Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ιταλικό πλοίο προσέκρουσε σε προβλήτα λόγω κακοκαιρίας

Ιταλικό πλοίο προσέκρουσε σε προβλήτα λόγω κακοκαιρίας

Ιταλικό πλοίο με 263 επιβάτες και 53μελές πλήρωμα παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους κατά τον απόπλου του από το λιμάνι Τσιβιταβέκια και προσέκρουσε σε προβλήτα, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές. Το πλοίο «Sharden» της εταιρίας Tirrenia, με τη βοήθεια δύο ρυμουλκών οδηγήθηκε στο λιμάνι, όπου παραμένει για λόγους ασφαλείας. Επιβάτες και πλήρωμα είναι καλά στην υγεία τους.

Ιταλικό πλοίο με 263 επιβάτες και 53μελές πλήρωμα παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους κατά τον απόπλου του από το λιμάνι Τσιβιταβέκια και προσέκρουσε σε προβλήτα, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές.

Το πλοίο «Sharden» της εταιρίας Tirrenia, με τη βοήθεια δύο ρυμουλκών οδηγήθηκε στο λιμάνι, όπου παραμένει για λόγους ασφαλείας. Επιβάτες και πλήρωμα είναι καλά στην υγεία τους.

Το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει όλη την Ιταλία έχει καταστήσει ιδιαίτερα δύσκολες τις χερσαίες και θαλάσσιες συγκοινωνίες.

Από το λιμάνι της Τσιβιταβέκια, βόρεια της Ρώμης είχε αποπλεύσει στις 13 Ιανουαρίου το κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia το οποίο ναυάγησε στην Τοσκάνη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 17 άνθρωποι και πολλοί να αγνοούνται μέχρι σήμερα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο