Ο ιδρυτής του Megaupload.com, ο οποίος συνελήφθη στη Νέα Ζηλανδία κατόπιν αιτήματος του αμερικανικού FBI που τον κατηγορεί για μαζική πειρατεία στο Ίντερνετ, αρνήθηκε σήμερα πως εμπλέκεται σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα και ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Το δικαστήριο αναμένεται να αποφανθεί το νωρίτερο την Τρίτη.
Ο ιδρυτής του Megaupload.com, ο οποίος συνελήφθη στη Νέα Ζηλανδία κατόπιν αιτήματος του αμερικανικού FBI που τον κατηγορεί για μαζική πειρατεία στο Ίντερνετ, αρνήθηκε σήμερα πως εμπλέκεται σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα και ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση. Το δικαστήριο αναμένεται να αποφανθεί το νωρίτερο την Τρίτη.
Η εισαγγελία δήλωσε από την πλευρά της πως αντιτίθεται στην απελευθέρωση του Κιμ Σμιτς, του επονομαζόμενου Κιμ Ντότκομ, ενός 37χρονου Γερμανού ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή μαζί με άλλους τρεις υπεύθυνους του Megaupload.
Ο δικηγόρος του, ο Πολ Ντέιβισον, διαβεβαιώνει πως «δεν θα υπάρξει καμιά παραχώρηση από την πλευρά του κυρίου Ντότκομ» στην υπόθεση αυτή, προσθέτοντας πως ο πελάτης του δεν προτίθεται να δραπετεύσει αλλά να παραμείνει στο πλευρό της εγκύου συζύγου του και σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να επαναλάβει τις δραστηριότητές του, καθώς όλοι οι server της εταιρείας του έχουν κλείσει.
Η εισαγγελέας Αν Τούχι δήλωσε αντίθετα πως ο κίνδυνος διαφυγής του κατηγορουμένου είναι «εξαιρετικά μεγάλος», υπογραμμίζοντας πως η αστυνομία βρήκε στην κατοικία του διαβατήρια σε διάφορα ονόματα και περισσότερες από τριάντα πιστωτικές κάρτες που έχουν εκδοθεί κι αυτές σε διάφορα ονόματα.
Η εισαγγελέας υπενθύμισε επίσης ότι είχε ήδη διαφύγει στην Ταϊλάνδη ενώ καταζητούνταν από τη γερμανική δικαιοσύνη στο πλαίσιο μιας άλλης υπόθεσης.
Ο δικαστής ανέβαλε την έκδοση της απόφασής του τουλάχιστον μέχρι αύριο Τρίτη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας