Ο’Μπράιαντ και Ράιτ οι MVP της 14ης αγωνιστικής
Δύο παίκτες μοιράστηκαν τον τίτλο του MVP της 14ης αγωνιστικής, της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, πρώτης του δεύτερου γύρου. Τόσο ο Πάτρικ Ο’Μπράιαντ της Καβάλας, όσο και ο Λαμάρ Ράιτ του ΑΓΟ Ρεθύμνου συγκέντρωσαν από 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
Δύο παίκτες μοιράστηκαν τον τίτλο του MVP της 14ης αγωνιστικής, της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, πρώτης του δεύτερου γύρου. Τόσο ο Πάτρικ Ο’Μπράιαντ της Καβάλας, όσο και ο Λαμάρ Ράιτ του ΑΓΟ Ρεθύμνου συγκέντρωσαν από 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
Ο Αμερικανός σέντερ της Καβάλας, Πάτρικ Ο’Μπράιαντ, οδήγησε σε εντός έδρας νίκη 78-73 την ομάδα του επί του Ηλυσιακού σημειώνοντας νταμπλ νταμπλ με 19 πόντους και 18 ριμπάουντ. Συγκεκριμένα είχε από επιθετικής πλευράς 2/2 βολές, 7/12 δίποντα και 1/1 τρίποντα. Επιπλέον έκανε 4 κοψίματα, κέρδισε 2 φάουλ, μοίρασε 1 ασίστ, ενώ έκανε και 1 λάθος σε 28:40 λεπτά συμμετοχής.
Ο Αμερικανός γκαρντ του ΑΓΟ Ρεθύμνου, Λαμάρ Ράιτ, ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της εκτός έδρας νίκη του ΑΓΟΡ (3η μακριά από το «Μελίνα Μερκούρη»), 91-84, απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας. Στο κλειστό της Γλυφάδας, ο Ράιτ σημείωσε επίσης νταμπλ νταμπλ -όπως ο Ο’Μπράιαντ- με 18 πόντους, 11 ριμπάουντ. Η στατιστική του κατέγραψε 4/4 βολές και 7/10 δίποντα, ενώ μοίρασε 7 ασίστ και κέρδισε 7 φάουλ, έκανε 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο. Σε 36:04 λεπτά συμμετοχής ο Λαμάρ Ράιτ υπέπεσε σε 3 λάθη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
- Φιορεντίνα – Λάτσιο 1-0: Βήμα παραμονής με Γκόσενς
- Μίλαν: Ο ανεπιθύμητος Λεάο μπορεί να φέρει πάνω 80 εκατ. ευρώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442