Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
in.gr

Συνεδριάζει το διευρυμένο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Ιπποκράτους, η συνεδρίαση του διευρυμένου Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου, στην οποία, πέραν των μελών του κομματικού οργάνου, συμμετέχουν και οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ υπουργοί της κυβέρνησης, καθώς και άλλα στελέχη του Κινήματος. Ήδη ολοκληρώθηκε η εισήγηση του κ. Παπανδρέου, ο οποίος προανήγγειλε νέα συνεδρίαση του οργάνου στην αρχή του νέου έτους, χωρίς, πάντως, να προσδιορίζεται η σύνθεση και το αντικείμενο της συνεδρίασής του.

Ξεκίνησε πριν από λίγο στην Ιπποκράτους, υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου, η συνεδρίαση του διευρυμένου Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, στην οποία, πέραν των μελών του κομματικού οργάνου, συμμετέχουν και οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ υπουργοί της κυβέρνησης, καθώς και άλλα στελέχη του Κινήματος.

Ήδη ολοκληρώθηκε η εισήγηση του κ. Παπανδρέου, ο οποίος προανήγγειλε νέα συνεδρίαση του οργάνου στην αρχή του νέου έτους, χωρίς, πάντως, να προσδιορίζεται η σύνθεση και το αντικείμενο της συνεδρίασής του.

Νωρίτερα, στη δική του εισήγηση, ο γραμματέας του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης παραδέχτηκε ότι τα δύο περασμένα χρόνια υπήρξαν «πράγματα που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν, πράγματα που έγιναν και δεν έπρεπε να γίνουν» ζήτησε να γίνει αυτοκριτική αλλά όχι «αυτομαστίγωμα».

«Αν μπούμε στη λογική της ισοπέδωσης και απαξίωσης της κυβερνητικής μας θητείας, τότε προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στα άλλα πολικά κόμματα και τις χειρότερες υπηρεσίες στη Χώρα και μετά στο ΠΑΣΟΚ και την παράταξή μας» είπε ο κ. Καρχιμάκης.

«Καλούμαστε για μια ακόμη φορά, να διαψεύσουμε Κασσάνδρες. Που προβλέπουν το τέλος της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Που προβλέπουν, γιατί έτσι τους βολεύει, ότι η πολιτική ζωή του τόπου θα αποτελείται όχι από μεγάλες παρατάξεις αλλά από μικρά, αδύναμα κόμματα που θα είναι χειραγωγήσιμα» πρόσθεσε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ των συμμετεχόντων στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ είναι οι: Βασίλης Έξαρχος, Νίκος Σηφουνάκης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Πάνος Μπεγλίτης, Πέτρος Ευθυμίου, Μαριλένα Κοππά, Φίλιππος Σαχινίδης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Μανώλης Μπετενιώτης, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Γιάννης Μαγκριώτης, Χρήστος Παπουτσής, Θεόδωρος Πάγκαλος, Κώστας Πανταζής, Φώφη Γεννηματά, Χάρης Καστανίδης, Φίλιππος Πετσάλνικος, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Ρέππας, Ανδρέας Λοβέρδος, Απόστολος Κακλαμάνης, Παντελής Οικονόμου, Γιώργος Κουτρουμάνης, Έφη Χαλάτση, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, Συλβάνα Ράπτη, Σωκράτης Ξυνίδης, Πάρης Κουκουλόπουλος, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Νίκος Σαλαγιάννης, Τόνια Αντωνίου, Κώστας Σκανδαλίδης, Κώστας Ασκούνης και Ευάγγελος Βενιζέλος.

Κατά πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης θα προσέλθει αργότερα.

Όπως ανέφεραν νωρίτερα στελέχη της Ιπποκράτους, ο κ. Παπανδρέου στη σημερινή συνεδρίαση «είναι έτοιμος να μιλήσει» και πρόσθεσαν ότι «αντί να μαθαίνουμε από τις τηλεοράσεις τι γίνεται ή τι θα γίνει στο ΠΑΣΟΚ, ας μιλήσουμε κι εμείς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο