Η Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» αναστέλει τις δραστηριότητές της
Επιστολή του Μάκη Τρικούκη, Συγγραφέα, Πρόεδρο του Κ.Θ.Β.Ε. για την αναστολεί των δραστηριοτήτων της Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης». Αποτελεί σοβαρό πλήγμα για το θέατρο αλλά και για την πολιτιστική ζωή της πόλης μας το γεγονός ότι η Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» αναγκάζεται για λόγους οικονομικούς να αναστείλει τις δραστηριότητές της. Η συγκεκριμένη θεατρική σκηνή προσέφερε […]
Επιστολή του Μάκη Τρικούκη, Συγγραφέα, Πρόεδρο του Κ.Θ.Β.Ε. για την αναστολεί των δραστηριοτήτων της Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης».
Αποτελεί σοβαρό πλήγμα για το θέατρο αλλά και για την πολιτιστική ζωή της πόλης μας το γεγονός ότι η Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης» αναγκάζεται για λόγους οικονομικούς να αναστείλει τις δραστηριότητές της.
Η συγκεκριμένη θεατρική σκηνή προσέφερε στο κοινό της Θεσσαλονίκης σημαντικό αριθμό εξαιρετικών παραστάσεων, χάρη στις άοκνες προσπάθειες των συντελεστών της, με επικεφαλής τον θεατρολόγο καθηγητή του Αριστοτελείου, Νικηφόρο Παπανδρέου.
Εκείνο όμως που χρειάζεται ετούτη τη στιγμή δεν είναι οι διαπιστώσεις. Αυτό που προέχει είναι οι Θεσσαλονικείς ως άτομα και κυρίως οι φορείς της πόλης να κάνουμε υπόθεσή μας την επιβίωση της Πειραματικής Σκηνής της «Τέχνης» αλλά και κάθε άλλου πολιτιστικού φορέα της πόλης.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.