Xωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ από τις 12 έως τις 4 το μεσημέρι
Χωρίς μέσα σταθερής τροχιάς θα παραμείνει για περίπου τέσσερις ώρες σήμερα, Τρίτη η Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις μισθολογικές περικοπές και την εφεδρεία. Έτσι, ακινητοποιημένοι θα είναι οι συρμοί του Μετρό, του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου και του Τραμ από τις 12:00 έως τις 16:00 το μεσημέρι.
Χωρίς μέσα σταθερής τροχιάς θα παραμείνει για περίπου τέσσερις ώρες σήμερα, Τρίτη η Αθήνα, καθώς οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις μισθολογικές περικοπές και την εφεδρεία.
Έτσι, ακινητοποιημένοι θα είναι οι συρμοί του Μετρό, του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου και του Τραμ από τις 12:00 έως τις 16:00 το μεσημέρι.
Ωστόσο, το επιβατικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι οι συρμοί θα αρχίσουν να αποσύρονται από την κυκλοφορία τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα και η πλήρης αποκατάσταση της συγκοινωνίας θα γίνει περίπου στις 16:30.
Οι ηλεκτροδηγοί διαμαρτύρονται για το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, τις μειώσεις των μισθών, την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, τις καταργήσεις και συγχωνεύσεις φορέων, αλλά και τη μείωση του προσωπικού που έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία των Μέσων Μεταφοράς να εκτελέσουν ομαλά και με ασφάλεια το πρόγραμμα των δρομολογίων.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας