Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Χωρίς Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός στο πρώτο ντέρμπι με ΠΑΟ

Χωρίς Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός στο πρώτο ντέρμπι με ΠΑΟ

Επιβεβαιώθηκε η απουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αργεντινός ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής και αποχώρησε με αποτέλεσμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε να τον αποκλείσει από την αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα (19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Επιβεβαιώθηκε η απουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αργεντινός ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής και αποχώρησε με αποτέλεσμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε να τον αποκλείσει από την αποστολή του σαββατιάτικου αγώνα (19:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο έμπειρος μέσος ταλαιπωρήθηκε όλη την εβδομάδα από ένα αιμάτωμα, στην τελευταία προπόνηση δοκίμασε να προπονηθεί κανονικά, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και αποχώρησε. Ο Ιμπαγάσα θα κάνει μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει και έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον απέκλεισε από την αποστολή του ντέρμπι.

Το κενό του 34χρονου άσου είναι μεγάλο και μένει να φανεί ποιος θα κληθεί να το καλύψει. Οι υποψήφιοι είναι δύο, ο Φουστέρ και ο Γέστε. Το άλλο δίλλημα του Βάσκου είναι ποιος θα αγωνιστεί δίπλα στον Ορμπάιθ στα χαφ. Ο Μακούν ή ο Μοντέστο.

Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν «κλειδωμένες». Τερματοφύλακας θα είναι ο Μέγερι, στην άμυνα- από τα αριστερά προς τα δεξιά- οι Χολέβας, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος και Τοροσίδης, αριστερό χαφ ο Μόνχε, δεξί ο Μιραλάς και στην επίθεση ο Τζιμπούρ.

Από εκεί και πέρα, ο Φέισα συνέχισε σε έντονους ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, όπου έκανε και ασκήσεις με μπάλα.

Πρόγραμμα που περιλαμβάνει θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Παπάζογλου. Μετά την προπόνηση, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ορμπάιθ, Γέστε, Μακούν, Φουστέρ, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Φετφατζίδης, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα και Φέισα, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν το Σάββατο το πρωί (10.30).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο