«Στο Euro 2004 ήμουν 10 χρονών και έκλαιγα» θυμάται ο Καπίνο
Όνειρο που έγινε πραγματικότητα χαρακτήρισε την κλήση του στην Εθνική ομάδα ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος, όπως αποκάλυψε, το 2004 που η γαλανόλευκη στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, «ήμουν δέκα χρονών και έκλαιγα... Ήταν ένα όνειρο το οποίο δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γίνει τόσο νωρίς πραγματικότητα».
Όνειρο που έγινε πραγματικότητα χαρακτήρισε την κλήση του στην Εθνική ομάδα ο Στέφανος Καπίνο, ο οποίος, όπως αποκάλυψε, το 2004 που η γαλανόλευκη στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, «ήμουν δέκα χρονών και έκλαιγα… Ήταν ένα όνειρο το οποίο δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γίνει τόσο νωρίς πραγματικότητα».
Ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού εν όψει των φιλικών αγώνων με Ρωσία και Ρουμανία. «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, αλλά θα συνεχίζω την σκληρή δουλειά, γιατί δεν πέτυχα κάτι ακόμη. Η εθνική έχει καταφέρει πολλά πράγματα και είναι τιμή για εμένα. Στόχος μου είναι να δουλέψω. Θέλω να δουλέψω τις ατέλειες μου και να τις φτιάξω».
Ταυτόχρονα ο Στέφανος Καπίνο αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα και την επιτυχία του 2004 που έζησε ως παιδί. «Το 2004 ήμουν δέκα χρονών και έκλαιγα. Ήταν ένα όνειρο το οποίο δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γίνει τόσο νωρίς πραγματικότητα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της
- Κήρυξη του Δήμου Τήλου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας
- TeraWave: O Μπέζος απαντά στον Μασκ με δεύτερο ευρυζωνικό δίκτυο δορυφόρων
